Petak, 03 Travanj 2020 08:03

Tržnica-radno vrijeme

Poštovani, obavještavamo vas da će Gradska tržnica započeti s radom 20. travnja 2020. godine (ponedjeljak) u vremenu od 8 do 13 sati. Rad Gradske tržnice biti će usklađen s Odlukom o posebnom načinu rada tržnica za vrijeme trajanja proglašenja epidemije bolesti COVID-19, te molimo sve korisnike da se pridržavaju mjera socijalnog distanciranja i naputaka djelatnika Novokom-a.

Na Gradskoj tržnici prodavati će se isključivo MLIJEKO, MLIJEČNI PROIZVODI, VOĆE, POVRĆE te razne vrste RASADE (cvijeće i povrće). Obzirom da očekujemo veći interes, te stvaranje gužvi zbog poštivanja svih naputaka iz navedene Odluke, molimo vas za razumijevanje.

Vaš Novokom!


            Na temelju članka 5. Pravilnika o načinu imenovanja povjerljive osobe i postupku unutarnjeg prijavljivanja nepravilnosti u Novokom d.o.o., direktor Tomislav Bogojević, ing. građ. raspisuje 

P O Z I V

za imenovanje povjerljive osobe za unutarnje prijavljivanje nepravilnosti u Novokom d.o.o.

I

            Pokreće se postupak imenovanja povjerljive osobe za unutarnje prijavljivanje nepravilnosti u Novokom d.o.o.(u daljnjem tekstu: Društvo).

II

            Povjerljiva osoba iz točke I. ovog Poziva prati primjenu zakona kojim se uređuje zaštita prijavitelja nepravilnosti te promiče poštivanje zakonskih rješenja i zaštitu prijavitelja nepravilnosti, zaprima prijave nepravilnosti, provodi postupak unutarnjeg prijavljivanja nepravilnosti, štiti identitet i zaprimljene podatke prijavitelja nepravilnosti, pruža prijavitelju nepravilnosti opće informacije o njegovim pravima i postupku, omogućuje uvid u spis predmeta te vodi evidenciju o zaprimljenim prijavama.

III

            Za povjerljivu osobu predlaže se imenovanje Ivančice Magdić, struč. spec. admin. publ., referenta za opće poslove u Novokom d.o.o., e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

IV

            Pored osobe iz točke III. ovog Poziva svaki zaposlenik Društva može staviti i svoj prijedlog povjerljive osobe iz reda Društva.

V

            Pozivaju se svi zaposlenici Društva da u roku od 15 (petnaest) dana od dana objave ovog poziva na mrežnim stranicama Društva, oglasnoj ploči, bilo kojim sredstvom koje omogućuje pisani zapis, predlože povjerljivu osobu ili podrže predloženu povjerljivu osobu navedenu u točki III. ovog Poziva, odnosno da izraze svoje protivljenje imenovanju predložene povjerljive osobe.

VI

            Ako 20 % zaposlenika Društva ne podrži ni jednu osobu kao povjerljivu osobu, direktor Društva će kao povjerljivu osobu imenovati osobu predloženu u točki III. ovog Poziva, pod uvjetom da se isti postotak zaposlenika Društva ne usprotivi imenovanju predložene povjerljive osobe.

            Ako je više osoba predloženo za povjerljivu osobu, prednost ima kandidat koji dobije potporu većeg broja zaposlenika Društva.

VII

            Direktor Društva će na prijedlog izabrane povjerljive osobe imenovati zamjenika povjerljive osobe.

            Povjerljivu osobu i zamjenika povjerljive osobe imenuje Direktor Društva uz njihov prethodni pisani pristanak.

S poštovanjem, 

Broj: 356/2020

Novska, 12. 03. 2020.

                                                                                                            Direktor:

                                                                                           Tomislav Bogojević, ing. građ.

Utorak, 24 Prosinac 2019 10:17

Priopćenje za javnost

Priopćenje za javnost

 

Poštovani sugrađani,

sukladno preporukama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske i Stožera civilne zaštite Grada Novske, a cilju provođenja mjera zaštite od širenja koronavirusa gradska komunalna tvrtka Novokom donosi sljedeće preventivne mjere:

  • Odgađa se rad Gradske tržnice i prodaja na istoj,
  • Odgađaju se sve dogovorene, te se više ne primaju nove narudžbe vezane uz rad dimnjačarske službe,
  • Savjetuje se da se posljednji ispraćaj pokojnika vrši u krugu najuže obitelji,
  • Radno vrijeme blagajne je od 7:00 do 14:00 sati, te molimo građane da se pridržavaju uputa oko razmaka i pojedinačnog ulaska u prostor blagajne koje su istaknute na ulaznim vratima,
  • Preporučamo da se sva komunikacija obavlja telefonskim putem ili elektroničkom poštom (e-mail):
  • Telefon: 044 / 600 – 636
  • E-mail : Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  • Navedene mjere preventivnog su karaktera, te njihova primjena počinje od 18. ožujka 2020. godine (srijeda) i traju do njihovog opoziva.

Zahvaljujemo na razumijevanju.

                                                                                           NOVOKOM d.o.o.

Petak, 21 Prosinac 2018 07:37

Radno vrijeme odlagališta Kurjakana

Poštovani korisnici, radno vrijeme odlagališta Kurjakana pon-sub 8-16h

Četvrtak, 03 Svi 2018 16:53

Nova usluga Novokom-a Novska

Obavještavamo Vas da je tijekom mjeseca veljače 2017. godine Novokom d.o.o. implementirao na svoje internet stranice novu vrstu usluge, tražilicu pokojnika i raspored ispraćaja, koja je ponuđena građanima kao javni servis za snalaženje na groblju kao i svakodnevnu informaciju o sahranama na području grada.